Saturday, December 26, 2009

Το Τροχόσπιτο

Το τροχόσπιτο

Ο οργανισμός «Στοά Αισχύλου» στα πλαίσια των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων του παρουσιάζει την καλλιτεχνική του πρόταση για μια κινούμενη έκθεση.

Η γενικότερη ιδέα περιλαμβάνει τη χρήση ενός τροχόσπιτου σαν εκθεσιακό χώρο, το οποίο θα στήνεται σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας και μεταγενέστερα ίσως ταξιδέψει και εκτός Λευκωσίας. Στόχος είναι η θεματική της κάθε «έκθεσης» να σχετίζεται άμεσα και να παρουσιάζει στοιχεία από την ιστορία, αρχιτεκτονική, παράδοση του σημείου που θα στήνεται το τροχόσπιτο, καθώς και πολιτικά γεγονότα που πιθανόν να συνδέονται με αυτό αλλά πάντα εκφρασμένα μέσα από καλλιτεχνική σκοπιά .

Το project θα γίνει σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας όσον αφορά την εξεύρεση χώρων, την παροχή αδειών για τη χρήση συγκεκριμένων σημείων αλλά και για την προώθηση του.

Καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο project και έχουν προτάσεις για συγκεκριμένη θεματική «έκθεση» καλούνται να τις υποβάλουν στη διαδικτυακή διεύθυνση
arcade.project@cytanet.com.cy ή να μας ταχυδρομήσουν τις προτάσεις τους στη διεύθυνση Στοά Αισχύλου, Αισχύλου 75β ,1011,Παλιά Λευκωσία μέχρι τις 15 Απριλίου 2010.

Τα τηλέφωνα 00357 99 686209 (Δημήτρης Νεοκλέους) και 00357 99 433418 (Πανίκος Τεμπριώτης) είναι επίσης στη διάθεση σας.

No comments: